Ultrahangos fogkőeltávolítás

A kutyáknál és macskáknál alkalmazott ultrahangos fogkőeltávolítás során megszabadítjuk páciensünket a folyamatos ínygyulladás és a mozgó fogak által jelentett krónikus fájdalmaktól.

Javítjuk a szájhigiéniát, mivel a lepedék megtapadásának lehetősége a beavatkozást követően minimálisra csökken és kedvencünk lehelete kevésbé lesz kellemetlen szagú.

A szervezet ellenállóbbá és egészségesebbé válik, mert a folyamatos gyulladás megszüntetése csökkenti a szájüregi fertőzések, a daganatok, illetve a bakteriális eredetű mandula- és szívbelhártya-gyulladás esélyét.

A beavatkozást bódításban végezzük. Minden állatnál egyénre szabott anesztéziát alkalmazunk. Csak annyi altatószert használunk, ami ahhoz kell, hogy a szájüreget teljes mértékben átvizsgálhassuk, kezelhessük (a hátsó, ill. nyelv felé eső felületeken is) és a fogkő eltávolításával vagy egy esetleges foghúzással ne okozzunk fájdalmat.

A gyors ébredést mindvégig figyelemmel kísérjük.

Szájhigiéniai tanácsadás, altatás, fogkőleszedés ára: 35.000-40.000 FtAz altatás díja egyedenként eltérő, így csak árintervallumot tudunk megadni.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Fogkőeltávolításra előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Kérdés esetén keressenek minket bizalommal!

ÁLLATORVOSI SZAKRENDELŐ